Raport de Dezvoltare Durabilă Aveţi 0 Semne Adauga bookmark
Aveţi 0 Note   Adauga nota
Petrom
Dezvoltarea Resurselor Umane

Instruirea şi dezvoltarea angajaţilor reprezintă un pilon fundamental al dezvoltării unei organizaţii de succes. Departamentul de Instruire şi Dezvoltare a definit şi personalizat pachete cu programe de instruire, atât pentru manageri, cât şi pentru restul angajaţilor. În acest sens, s-a publicat un nou catalog cu programe de instruire, acesta fiind disponibil şi on-line, pentru a putea fi accesat de către toţi angajaţii din companie.

Programele de instruire pot fi accesate în orice moment, iar calendarul cursurilor este actualizat în timp real. În anul 2008, un număr de 20.598 de angajaţi din toate diviziile Petrom au participat la programe de instruire, cu un cost total de 5,6 mil EUR. Cumulând 67.595 zile de curs, angajaţii şi-au dezvoltat abilităţile de limbă străină, management, IT, precum şi abilităţile tehnice pentru proiecte speciale sau cele HSEQ.

2008 a fost anul în care departamentul de Instruire şi Dezvoltare a fost integrat în structura organizaţiei Global Solutions, singurul furnizor intern de servicii pentru Petrom. Scopul schimbării organizaţionale este de a creşte calitatea serviciilor furnizate, de a standardiza procesele, produsele şi serviciile şi de a le alinia cu cele de la nivelul Grupului OMV.